Nieuw: Fablib

Nieuw vanaf september 2021 zijn onze Fablib-materialen. Aangevuld met twee kant-en-klare pakketten om kennis te maken met elektronica!

Ga tijdens CoderDojo aan de slag met een vinylsnijder, vacuümvormer, 3D printer, elektronica of de micro:macqueen.3D printer

De Sindoh 3DWOX1 3D printer is veruit de meest intrigerende machine van ons Fablib pakket. Het stelt je in staat om van een 3D bestand (dat je zelf kunt ontwerpen) naar een tastbaar 3D-object te gaan.

Vinylsnijder

De Brother ScanNCut is een unieke snijmachine: als je het kunt tekenen, kan je het snijden!

Vacuümvormer

Met de vacuümvormer kan je mallen maken in een paar seconden. De vacuümvormer opent een nieuw perspectief in combinatie met de 3D printer.

Robot

De micro:macqueen robot is een educatieve en grafische programmeerrobot voor STEM onderwijs, die wordt aangestuurd door een micro:bit.

Elektronica

Met de micro:bit stap je in de wereld van coderen en robotica. Om nog meer mogelijkheden met micro:bit te verkennen, combineren we dit met de Boson-modules van DFRobot, een set gemodulariseerde elektronische blokken die geschikt zijn voor kinderen om hun hands-on creaties te beginnen.

Kant-en-klaar elektronica pakket

Ontdek meer mogelijkheden van elektronica met één van onze twee kant-en-klare pakketten.